Wanneer is er weer een brug in Achterwillenseweg?

Vrijdag 22 januari zou de brug opgeleverd worden. Maar de gemeente liet de bewoners weten dat dat door technische problemen later wordt. Intussen moeten fietsers en wandelaars een doorwaadbare plaats in het Aschpotpad gebruiken. Dat is geen schone onderneming in deze koude, natte dagen. Hoe lang nog, zo vragen wij ons af @gemeenteGouda? 

 

5 reacties

 1. Anoniem op 31 januari 2016 om 19:10

  Hoelang nog gemeente Gouda? Hoelang moeten wij ons vuilnis nog naast de container zetten omdat de vuilnis wagen de bocht niet kan draaien. Het lijkt mij dat hij vanaf de vlinderwijk, via het paaltje ene rechte weg er in kan rijden? Of gaat dit niet omdat hij bang is dat hij zijn banden lek rijdt op de levensgevaarlijke rijplaten van de aannemer die midden op de weg liggen?

  • netwerkachterwillens op 31 januari 2016 om 21:56

   Heb je @gemeentegouda en @cyclus al daarover gebeld of via de app buitenbeter gealarmeerd? Jammer dat je anoniem reageert binnen dit netwerk????

   • Anoniem op 31 januari 2016 om 22:02

    Waarom zou ik de wegbeheerder zelf informeren over hun stommiteiten? Cyclus stuurt de factuur wel op voor het extra afval ophalen. Gemeente Gouda gaat zelf toch ook kijken op locatie en ziet er op toe dat de opdracht nemer zijn verantwoordelijkheid neemt voor de klus en veiligheid voor de omstanders?

    • netwerkachterwillens op 31 januari 2016 om 22:19

     Niet alles gaat vanzelf goed en het helpt om @cyclus en @gemeentegouda daarop te attenderen; bovendien helpt het niet om je ergernis kwijt te raken als je het voor jezelf houdt.., gelukkig heb je het hier gemeld en nemen we het mee in de follow up met de gemeente en cyclus nav de bewonersavond op 21 jan jl

 2. Frits T op 31 januari 2016 om 22:09

  De brug rechtstreeks tegen over de manege had nog beter geweest. Is vele malen breder is al een in en uitrit en bespaart een hoop bagger langs de achterwillens

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op ons nieuws en ontvang een e-mail als er een nieuw bericht is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

‘Bloeiende’ buurtinitiatieven in Oud Achterwillens

Oproep

10 juli feestje in de Isoldestraat

Gouds college op bezoek in Oud Achterwillens

Ontmoetingspunt Goudse Hout teruggeplaatst

Heemtuin dit jaar 40!

Goudse Hout Stapt Mee

Verdere aanpassingen nodig van plannen Oud Achterwillens

Informatieavond ophogen en fietsstraat Achterwillenseweg

Spellenmiddag in De Bühne