Maak kennis met: wijkagent Hassan Nagih

Hassan Nagih, wijkagentPer 1 februari neemt Hassan Nagih het wijkagentstokje over van Bob Verschuren. Nagih is samen met collega Fuat Arslan hét aanspreekpunt als het gaat over de veiligheid in onze wijk.

“Ik zeg altijd: ik doe mijn best, maar verwacht geen wonderen”, vertelt de goedlachse wijkagent aan de telefoon. Hij werkt al 25 jaar bij de Goudse politie, waarvan de afgelopen 12 jaar als wijkagent in Korte Akkeren/Westergouwe.

Zoeterwoude
“Ik vind Gouda een mooie stad, waar ik nog steeds verliefd op ben, maar ik woon er niet”, zegt Nagih. Door zijn ruime ervaring in Gouda, is hij geen onbekende. “Ik deed buurtonderzoek bij de Leenmanslag (na de autobranden op 29 januari) en toen kwam ik al iemand tegen die zei ‘Hee, wat doe jij nou hier?”

Nagih is net als Arslan full time agent. Dat betekent niet dat het duo 24/7 in de wijk, er is ook ander politiewerk. Hij is wel van plan om meer via de sociale media met ons te gaan communiceren, om te beginnen Twitter. Hij geeft niet zijn 06-nummer “Dit om de inwoners geen valse hoop te geven. Ik ben niet bij ieder telefoontje of mailtje inzetbaar maar de Goudse politie wel.. Hij is te bereiken via de meldkamer op 09008844 of online via de politiewebsite www.politie.nl. Op deze website is een aanmeldformulier aan de gegevens van de wijkagent gekoppeld. ”

Hou voor nieuws daarover deze website in de gaten!

2 reacties

  1. E.G.P. Wijker op 1 februari 2021 om 10:40

    Da’s mooi en het zou handig zijn als we hem dan z.n. direct kunnen bereiken. Een telefoonnummer en E-mailadres zouden welkom zijn.

    • hollandsegerda op 1 februari 2021 om 12:14

      vragen we nog even na …

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op onze nieuws berichten en ontvang automatisch een bericht als er nieuws uit de wijk is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

Wijkbewoner Dick Verbaan geridderd

Droog weer bij Clean Up Slagenbuurt

Vrijmarkt Koningsdag Middenwillens

10 april: stratenvoetbal Achterwillens 8-12 jaar

Oud Achterwillens ontdaan van zwerfvuil

Jaarvergadering Vereniging Netwerk Achterwillens

“Verdwijnsel” verschijnselt weer…

Curieuze vondsten Clean up Goudse Hout

Huismeesterpost Gloriantplantsoen

Gemeente gaat 32 bomen kappen in Oud Achterwillens