Help de wilde bij en biodiversiteit in Gouda

206DFB78-F471-4865-85A3-DB4A3E4906E1

Ook geïnteresseerd in wilde bijen in eigen tuin of omgeving en in hoe je kan helpen om de biodiversiteit in en rondom Gouda te verbeteren?
Doe dan mee op woensdagavond 7 juli 20.00 tot 21.00 uur met de zoombijeenkomst BIJEN. Aanmelden kan via e-mail bij de KNNV.

Bijen zijn heel belangrijke insecten, als bestuiver onmisbaar voor de biodiversiteit van de natuur. Het gaat niet zo goed met hen en daarom moeten we ze helpen. Maar hoe help je ze echt goed?
Wellicht deed u mee aan de nationale bijenteldagen en hebt u zelfs een bijenhotel in uw tuin. Misschien heeft u bij onze Goudse Tuinambassadeurs een zakje bloemenzaad opgehaald en vervolgens gezaaid. Is dat voldoende? Wilt u meer tips? Wilt u meer soorten leren kennen? Wilt u meer doen voor de bijen en de biodiversiteit in uw omgeving? Vast wel. Gouda is niet voor niets een ‘bijvriendelijke’ gemeente!

Natuurvereniging Gouda (KNNV) organiseert woensdagavond 7 juli van 20-21 uur een zoombijeenkomst voor een ieder die bijen een warm hart toedraagt. Geef je op via secretaris@gouda.knnv.nl en u ontvangt uiterlijk 6 juli de link naar deze zoombijenkomst. Tot dan.

Posted in

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op onze nieuws berichten en ontvang automatisch een bericht als er nieuws uit de wijk is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

Gemeente gaat 32 bomen kappen in Oud Achterwillens

1 Februari uitgebreid Repaircafé

Waar gaan we in 2023 afvalruimen en wanneer?

Gezellige nieuwjaarsborrel Netwerk Achterwillens

Uw bericht in de wijkkrant februari 2023?

Goudse zones vuurwerkverbod 2022-2023

Glossy Willens&Wetens

Officiële heropening Aschpotpad

Onderzoek naar schimmelwoningen Gloriantplantsoen

Cheque voor grondhotel insectenplaza