Volgende stap herinrichting Oud-Achterwillens

6CC9C20F-ED0C-4251-8EF3-E34949165DF0

In april heeft de gemeente portiekgesprekken gehouden in oud-Achterwillens. In deze gesprekken konden bewoners aangeven waar zij welke voorzieningen (afvalcontainers, fietsrekken, groen, parkeergelegenheden) geplaatst wilden hebben. Ook konden bewoners aangeven waarom en waar zij meer of minder voorzieningen willen. De gemeente meldt dat de portiekgesprekken succesvol zijn verlopen mét waardevolle inbreng en betrokkenheid van de bewoners.

De gemeente verwerkt deze inbreng en spreekt met Netwerk Achterwillens eind juni het nieuwe algemene ontwerp door. Eind juni en begin juli vindt bespreking van het aangepaste ontwerp plaats met geïnteresseerden. De volgende fase wordt in september weer besproken met bewoners. Woon je in oud-Achterwillens en heb je ook nog interesse om aan te haken: meld je dan aan bij herinrichting@achterwillens.eu.

De gemeente is in overleg met Woonpartners voor de mogelijkheden voor de herinrichting rond De Bühne. Zij staan ook positief tegenover een opwaardering van het speelgebied op hun terrein. Definitieve mogelijkheden moeten natuurlijk voor de overleggen van eind juni/begin juli helder zijn.

De uitvoering van de plannen is vanaf maart 2023, zo is de verwachting. Dat zal fasegewijs plaats vinden. Welke blokken samenhangend worden aangepakt, is op het volgende kaartje te zien.

  • De herinrichting Oud-Achterwillens vindt in fases plaats

 

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op onze nieuws berichten en ontvang automatisch een bericht als er nieuws uit de wijk is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

Elke donderdag: voorlezen in de Bühne

Jolanda legt repaircafé uit

Water tappen in de Goudse Hout

Start aanleg Freerunpark Goudse Hout

Maak een vroege start op Hemelvaartsdag: Dauwtrappen Reeuwijkse plassen

Volgende stap herinrichting Oud-Achterwillens

Gouda Bruist in Achterwillens

Oproep: voorlezers gezocht in Bühne

Gracht rond Eldorado gaat dicht op 9 mei ‘22

Het mysterie van de liggende kaasboerin …