Paasoppepper in de bus!

99F668C9-32A1-4597-B37C-4E112391FC61

Ook in Achterwillens brengt het bezorgteam van de wijkkrant een Goudse paasverrassing rond. In de Goudse Post schreef Marianka Peters het volgende over dit initiatief van Gouda Bruist:

Gouda – De Coronacrisis hakt er goed in. Juist nu de lente ons naar buiten lokt, wordt ons geadviseerd om thuis te blijven. Alle evenementen zijn voorlopig afgelast, waaronder het traditionele Paasontbijt op Tweede Paasdag op de Markt. Voor Gouda Bruist was dit aanleiding voor het maken een vrolijke paasplacemat. De actie is bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken en als teken van verbondenheid. Op de placemat staan leuke initiatieven, zoals de berenjacht en het paasontbijt bij de voordeur. En het bevat handige informatie over Corona hulpacties in Gouda. Het is belangrijk om te weten waar je terecht kunt, als je de deur niet uit kunt. Vanaf vandaag zullen de 40.000 placemats hun weg vinden naar de Goudse ontbijttafels. Alle Gouwenaars krijgen de Paasplacemat in de bus; geheel verzorgd door vrijwilligers in Gouda. Het restant van de oplage wordt verspreid onder de zorgcentra, supermarkten en het Huis van de Stad. Voor de verspreiding zijn helpende handen nodig. Help je mee met bezorgen van de placemats? Meld je aan via samen@goudabruist.nl. Meer info: www.goudabruist.nl.

1 reactie

  1. […] De sociaal makelaars en Gouda Bruist hebben weer nieuwe initiatieven. In dit bericht vind je de diverse links naar initiatieven. Eerder berichtten we al over diverse landelijke initiatieven (klik hier>>>) en over de paas actie van Gouda Bruist (klik hier>>>). […]

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op ons nieuws en ontvang een e-mail als er een nieuw bericht is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

‘Bloeiende’ buurtinitiatieven in Oud Achterwillens

Oproep

10 juli feestje in de Isoldestraat

Gouds college op bezoek in Oud Achterwillens

Ontmoetingspunt Goudse Hout teruggeplaatst

Heemtuin dit jaar 40!

Goudse Hout Stapt Mee

Verdere aanpassingen nodig van plannen Oud Achterwillens

Informatieavond ophogen en fietsstraat Achterwillenseweg

Spellenmiddag in De Bühne