Gouda Bruist elke dinsdag in De Bühne (in februari en maart)

vlnr Mascha, Peterpaul, Heleen, Arie Jan

Gouda Bruist is jaren geleden begonnen door een groep Gouwenaars die de stad leuker wilden maken. Allerlei initiatieven ontstonden, van breicafé tot het bakken van de Grootste Stroopwafel, van buurttuin tot mobiel terras. We helpen om mooie, leuke, groene en sociale ideeën te realiseren. Misschien ken je ons wel van de Lief&Leedstraten en buurtacties als Vlaggenlijnen en Buurt(kerst)boompje. Gouda Bruist reist door de stad en komende maanden zul je ons regelmatig in en rond De Bühne aantreffen met ons ‘BruisLAB’. We helpen mee met ‘Buurt aan Zet’ in Oud Achterwillens.

Heb jij een goed idee voor je buurt? In februari en maart zijn we elke dinsdagochtend van 09.00 tot 13.00 uur in De Bühne om jou als bewoner te ontmoeten. Mocht de dinsdagochtend niet uitkomen en je hebt een leuk idee, mail of bel even, dan maken we een afspraak op een ander moment.

Lief & Leed delen in de buurt
Wil jij dat bewoners in jouw buurt wat meer aandacht voor elkaar hebben? Doe mee met het Lief&Leedstraten project. In Achterwillens doen acht straten mee en in heel Gouda al 120! Wat het is? Je krijgt met twee of drie bewoners een potje van €75,- dat je kunt inzetten voor een leuk cadeau bij lief of leed van een buur. Dus bijvoorbeeld als een baby is geboren, als iemand naar het ziekenhuis moet of als er een jongere is geslaagd. Aanmelden of en meer info: www.liefenleedgouda.nl.

Buurtacties (icoontjes)
Lijkt het je leuk om soms een beetje gezelligheid te brengen in je buurt, doe dan mee met een buurtactie. Zo kon je vorig jaar een Kerstboom voor je Buurt aanvragen (er stond er een op de hoek Achterwillenseweg/Dijkgraafslag) of meedoen met de actie Heel de Buurt Bakt. De naam zegt genoeg. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle leuke buurtacties, mail naar samen@goudabruist.nl of bel: 0624893958.
We zien er naar uit je te ontmoeten. Samen maken we de wijk!

Mascha, Peterpaul, Heleen en Arie Jan (vlnr op foto)

Laat een reactie achter

Inschrijven nieuwsberichten

Schrijf je in op onze nieuws berichten en ontvang automatisch een bericht als er nieuws uit de wijk is.

Loading

Meest recente nieuwsberichten

Informatieavond ophogen en fietsstraat Achterwillenseweg

Spellenmiddag in De Bühne

Nietjes komen er wel

Hoe Jim Hoogeveen begon met Hoogeveen Fietsbeleving 

Landelijke opschoondag ging niet voorbij aan Oud Achterwillens

Voorzitterswisseling Kernteam: dank Adriaan en welkom Marie-José

NLDoet voor groener Driewegplein

Help je mee?

Voorlezers gezocht!

Gouda Bruist elke dinsdag in De Bühne (in februari en maart)